/ Allmänt /

Can't be tamed

Gammal bild men det var från den dagen då jag blev intreserad av folkrace och jag tog den, är en stålt fotograf.
 
Dåå närmar det sig luciaracet. Det ända jag har kvar är att skirva ett namn på huven och sedan sätta i min stol. Sen är min lilla snäcka äntligen klar. Längtar bara mer och mer för varje dag som går. Kan det inte bil den 8 december snart. VILL KÖRA NU!!!
Denna veckan har inte varit den bästa men det hjälper att jag har fina vänner som stöttar en hela tiden. Men det hjälper oxå att snacka bilar med dem för då tänker man tillbaka på alla tävlingar som varit i år och vilka upplevelser man har varit med om.  Jag blir glad av bilar och det får mig genast på bättre humör. I skolan håller jag även på med ett projekt som handlar om folkrace, då blir jag glad av det för det är jag och hur min ídentitet är inom folkracen. Jag ska försöka visa det med några bilder från mitt år. Eller något sånt, men detta ska göras klart imorgon hade jag tänkt. Så lite pyssel i garaget blir det oxå.
Hela tiden undrar jag hur mitt liv hade sett ut utan bilar. Visst mamma och pappa hade säkert kört men hur hade mitt liv varit, hade jag inte brytt mig? Hade jag träffat alla underbara vänner?  Hade jag varit den klasiska häst tjejen som är i stallet 24/7 fast det är jag ju nästa redan? Nä jag har inga problem med min fritid. Hade velat ha någon ledig dag någon gång och någon sovmorgon det hade varit skönt. Men blir att har ett riktigt roligt liv i stället. Eller kanske inte alltid är kul men försöker.
Allas liv har den svåraste punkten någon gång och jag har nog min nu. Många val. Många möjligheter.
Förvirrad tjej det är jag. Men men jag har ett liv jag inte ångrar. Eller min barndom hade jag velat ändra helt men blir att glömma istället. Livet måste gå vidare även om minnen sorg, dåliga stunder fortfarnade finns kvar. Kan inte stanna upp och tycka synd om mig för vad andra gjorde mot mig. Det är dem som borde vara ledsna för att ha förstört en tjejs barndom. Men nu säger de inget längre. För jag har blivit starkare än vad jag var innan. Jag har mitt självförtroende tillbaka. Jag är mig själv och det är alltid bäst.  Tror på mig själv lyssnar inte på någon annan än mig själv. Där av orden "can't be tamed" som jag har haft på min bil några tävlingar. Orden betyder för mig att jag ska vara stark och inte lyssna på andra som får mig att må dåligt. Men det är oxå en låt av en artist som jag gillade väldigt mycket för några år sedan hennes namn är Miley Cyrus.
Jaja nu ska jag gå vidare och leva livet som tonåring så länge det varar. En dag försvinner friheten.
Lev livet och gör det bästa av det :D
Can't be tamed