/ Allmänt /

Favorit i repris, satsar vi på tredje oxå!

Favorit i repris!
 
Jaha, vad gör man vaken nu. Klockan är 8:05 när ja börjar skriva detta inlägg. Jag som älskar att får sovmorgon men ändå så tyckte min kropp idag stiger vi upp tidigt. Den har typ ställt in sig på det nu.
Jag har haft 9veckor irad nu med folkrace inte kört alla helger men varit iaf iväg på folkrace. Senaste lediga helgen jag inte var på folkrace utan antagligen spendera dagen i garaget var sista helgen i juli.  Men nu så har jag två helger utan folkrace körning. Men vem vet nästa helg har ripa klubbtväling och helgen efter det Karlskorna och NGK, tror inte diekt jag får åka till NGK men ändå. Hade varit grymt tänkte köra där nästa år om jag har tillräckligt många bilar och pengar till det.  
 
Men helgens tävling då hur gick den?
Jo lite träning har jag aldrig dött utav. Men för många misstag gjordes. Jag vänsterbromsar fel i kurvan efter rakna. Lite förhårt och för lite gas. Jag kan min bil så bra nu så jag kan göra en bromsning med helt fullgas och lätt långsam bromsning till halva kurvan.
Men ändå jag fick köra i mitt egna tempo ingen som bråkade med mig förutom i starten då det blev lite lätta knuffar.
Sen var det bra att köra runt och runt och runt.
Vi körde fyra kval på poäng sedan en superfinal.
Kval 1, ut i ena sandfollan lite snabbt sedan tar man de två som ligger framför på innern och kör sitt egna lilla race. Heat 1 var roligt. Dessutom gjorde jag en varvning. Rätt roligt. Han var nog inte så glad. Men förståligt var första gången med bakhjulsdrivet. Men han kommer bli en tuff förare kan jag säga redan nu som han utvecklades under hela dagen.
Kval 2 inte mycket att säga men gick som en dans där med, körde mina fyra varv ohotad. och jag var rätt nöjd mn det blev tråkigare och tråkigare. Efter som att kval 3 och 4 var precis likadana. Och jag blev klubbmästare i år igen. Men som sagt nästa år kan bli rätt roligt om jag får min bror att köra det med mig. Det är så min bror. börjar han med något blir han bäst på det sen lägger han av, nja inte på tv/dator-spelen som är hans stora intresse.
Sedan kom superfinalen, här blev det tufft igen men är så nöjd över min start och allt förutom vänsterbromsningen i kurvan efter rakan. Alla bilar med och jag fick välja inte mitt favorit startspår men det funka. Jag valde 1 mitt favorit är 3 eller 4. Klockren start bästa i år skulle jag nog säga. Helt underbart lite fler bilar och hålla koll på bakåt. Men ändå sjukt roligt.
Hela dagen gjorde jag en favorit i repris. Med 5raka segrar. och två gånger upp på pallen. Precis som förra året.
Fast lite bättre varvade 2 stycken i finalen. Sjukt roligt. Och gjorde världens snyggaste omkörning på saaben. Iaf tyckte jag det. Var riktigt roligt.