/ Allmänt / Pez /

Just try one more time!

Hur trött du än blir på det fortsätt kämpa, ljuset kommer tillbaka! 

De säger att lov är till för att samla ny energi. Jag tror dem inte. För min del är det att göra så mycket som möjligt på denna korta tiden.
Så nu är det söndag kväll. Ett lov är passerat och jag har inte fått en ända sovmorgon. Sena kvällar och tidiga morgnar. Måste ju bara betyda att jag helt enkelt förbereder mig för att tävlingarna ska dra igång. Jo för det är 41 dagar till första tävlingen och första cup tävlingen. Jag säger äntligen fast ändå snälla gå långsamt. Det är 6 helger kvar innan vi ska tävla. Jag åker bort en helg. Ska till Stockholm på kurs ett så kallat ungdomsforum. Kommer bli grymt roligt. Träffa massa ungdomar från olika motorsporter. Pappa kommer vara borta helgen efter på teknikerkurs sen är helgen kommer så bilarna måste i stortsätt vara klara om 4a helger. Eller gärna tidigare för vi ska hinna träna innan dess oxå. 
Nåväl tur ändå att jag fick hem min stjärna idag. Monstret fick komma hem från vinterförvaringen och Rosa fick åka ut på vinterförvaring. Men har man inte plats för alla bilar hemma vad ska man göra? Jag kan inte klaga på dagen två bra saker har hänt jag fick rida och vara i stallet igen och dessutom fick jag hem min älskade tävlingsbil. Men sen var man trött men ändå kämpade jag mig igenom ett garagepass oxå. Med vårkänslorna i min kropp gick det rätt bra och nu är all underredsmassa borta och pappa fixade lite med el. Så alla onödiga kablar är borta men jobbet på PEZ fortsätter. 
Nu blir det att bygga hatthylla, tvätta bort allt lim med thinner och samtidigt fixa huv och batteriet. 
Vilken tur att jag är ensam i garaget nästa helg. Fast då prioterar jag Monstret först så han blir klar för tävling och sen kommer PEZ. 

Imorgon börjar skolan och jag är inte alls taggad men ska fråga min lärare om jag får ta dit en egen motor och greja med den bara för jag är så trött att bygga. Vi bygger liksom en grupp F rallybil visst det är väl okej med rally men sen kommer det här med att den är precis lik en folkracebil bara att lampor fram och bak ska vara kvar och inte ersättas av plåt som på mina bilar. Är aningen drygt att bygga i skolan något som man redan känner att jag kan och sedan fortsätta hemma. Hade kunnat lägga den tiden på mina egna bilar liksom. Ibland tycker man att det är bättre att de i min klass som inte har gjort något innan med bilar får lära sig. Därför vill jag lära mig något jag inte kan så bra nämligen motorer. Jag har aldrig rört mina bilars motorer för de funkar och vi har inte behövt ändra något. Kanske dax att lära mig vilken motor det faktiskt är jag har i mina bilar.

Nu är dagen snart över och jag ska lägga mig tidigt så jag orkar upp imorgon. Se om det blir lite träning imorgon oxå eller om jag ska fixa lite på PEZ. Nu börjar snart en ny vecka och jag kämpar för att hinna med allt. Hoppas på ett samtal oxå. Men man vet ju aldrig. 

Det är lite tomt men snart så är det klart invändigt! ❤️ Det är nästan här man skulle tagit en före och efter bild just pga att just nu är inte golvet täckt av sladdar.