/ Allmänt /

Varför!?!?

Asså förlåt för detta inlägg men varför?
Varför e det ett så stort problem att var tjej och köra folkrace?
Varför kan inte vi tjejer få tycka att det e kul att vara i garaget och fixa med bilarna?
Varför bryr ni er så mycket om att bli "spöad" av en tjej?
Jag kör folkrace för att det e kul inget annat. Bryr mig inte om en tävling går bokstavligttalat åt helvete. Så är sporten och det är sånt man får ta. Visst kan jag bli sur om bilen går i sönder men det är sånt man får ta och antagligen kan man fixa bilen eller så e det kanske så illa att bilen är skrotad visst är det synd men varför hålla på med en sport som man kan få många smällar av.
Jag får energi av att bara köra och höra moterljudet när jag gasar. Jag kan förändra hela min dag och mitt humör bara jag e i kontakt med en folkrace bil. Det räcker för mig. Visst jag e tjej men jag KAN.
Jag tycker det är mycket mycket roligare att köra ett heat med bara killar för det går mycket fortare man känner pressen och trycket mer från killarna än man gör mot tjejerna visst det finns tjejer som e bra men med killarna händer där så mycket mycket mer. Jag kör mycket bättre om jag kör mot killarna det är oftast då det går bra. So what om jag knuffar er lite på tävlingarna ni behöver ju inte bli sura för en tjej kan köra en bil. Sedan får man nästan skylla sig själv om man ger sig på mig i min audi. Den är tung men lätt för mig, jag har hittat min bil. Jag hade aldrig kunna sätta mig i en volvo och köra den som jag kör min audi. Det hade aldrig funkat. Verken jag eller volvon hade varit hela efter det.
Vad är det för fel på att jag som tjej är i garaget. Visst jag kan inte säga att jag gör allt, för jag gör inte sånt jag inte kan. Jag har en underbar pappa som kan allt men jag vill gärna lära mig. Men just nu så gillar jag vara i garaget och bara rikta bilen helst med slägga bara för det e kul och jag e lite galen. Jag vill gärna svetsa men vinkelslipen är inget för mig. Jag fattar inte varför det är så svårt att fatta att jag kan vara i garaget får olja på fingrarna och lite annat smutts kanske. Jag är ingen prinsessa i ett slott som ska ha en siden klänning och aldrig smuttsa ner mig. Det är inte jag mitt liv just nu är att hålla på med bilar. Låt mig göra min sport och sedan håll k*ften.
 
Förlåt, detta inlägg kanske var lite överdivet men jag pallar inte med att höra kommentarer så som "varför kör du folkrace, du e ju tjej" eller "du tål väll inte att smuttsa ner dig". Nu vet alla som läser detta att jag brinner för min sport och lever för det. Jag kan när jag vill och gör vad jag vill. Så snälla, jag talar nu för alla tjejer som håller på med bilar, sluta bry er för att vi e tjejer vi är så mycket bättre än er som inte tål att tjejer finns med i sproten folkrace.
 
Jag har hittat min sport och min bil så nu ska jag sluta lyssna på er. Jag e tjej och jag KAN!! Jag KAN driva min Audi rätt och det går bra, jag KAN lätt åka till garaget svetsa om det skulle behövas eller skruva med annat, även om jag e tjej så KAN jag köra på samma nivå som killarna. Längtar redan tills jag blir senior, precis kommer inte köra dam om det inte är stora tävlingar.
 
Tack nu har jag uttryckt min ilska. Snälla bete er som människor, och strunta i vad andra gör.