/ Allmänt / Rosa / Tävlingar /

Första seniortävlingen!


Kan summera dagen med glädje så tårarna spruta! 
Eller nja hela denna helgen lär jag minnas! Jag blev ju faktiskt 18år igår! Många fråga varför jag inte har ute och festa jo för jag skulle åka folkrace och min första kväll som 18åring spenderades i garaget för att packa och lasta bilen till dagen tävling! 

Kunde knappt sova inatt var så nervös men samtidigt så otroligt taggad äntligen min första seniortävling!! 
Hade oroat mig för att jag skulle bli ifrån åkt men det blev jag inte det heller så det börja väl bra redan där. 

Att komma till depån i morse vilken stämning att äntligen vara ute och bara leva bland motorsportsfolket, alla verka så otroligt taggade på att äntligen få tävla lite igen.

Jag dela bil med Harley min lillebror och tror jag var mer nervös när han gick ut i första än när jag själv gick ut i mitt. 
Banan var svinhal men Harely kämpa riktigt bra och hans placeringar plus final så sluta han på 3a totalt. Kul att se honom utvecklas för varje tävling han kör.
Jag blev 4a i mitt första lite ringrostig var man men jag kom i mål iaf. 
I mitt andra fick jag en kanon start och trotts en smäll på framdäcket så klara jag mig in i mål som andra platsaren! Riktigt nöjd över den körningen trotts väglagret inte lätt att köra i. Men jag hade kul iaf. 
Mitt sista heat sluta jag 3a och sen börja man räkna jag ville ju till final! 
Tror ja var gladast i samlingen när jag insåg att jag skulle åka final i min absolut första seniortävling.
Sen strunta jag i vad jag kom, men gjorde misstaget i finalen att ta alternativet i första varvet men sånt man lär sig var ju faktiskt bara första tävlingen i seniorklassen. 

Grymt nöjd med dagen och att få tävla igen var en ren lycka!