/ Allmänt / Tävlingar /

Kanske slår rallycross drömmen in!!!

Klubbmästerskapet i år :D 

En vecka går fort när man har roligt och helgen lika så. 
Skolan börja igen och lika så gjorde gymnastikträningarna. En vecka då man fick träffa alla nya 1or men längtan gick ändå till stcc och rallyX som var på ring knutstorp denna helgen. Pappa fixade klart motorn medan jag gick i skolan och i fredags bestämde jag mig för att köra klubbtävlingen. Älskar nya motorn och bilen rör ju på sig igen så nu känns allt bra. 
Pappa fick oxå köra och nu när han har jobbat så hårt så tyckte jag det var bra.  Se om vi kan planera in någon tävling mer till honom så han får rasta sig lite.
Jag blev junior klubbmästare igen och sluta dessutom 4a i "seniorklassen". 
Pappa sluta tvåa i klubbmästerskapet och Harely blev tvåa i juniorklassen och blev 7a i totalen. Så en bra lördag kan jag säga trots regn. Dessutom ny bansträckning så det blev klurigt men roligt.
Och jag som är lätt jätte förälskad i rallycross har ju självklart följt hela helgen på ring knutstorp och i fredags stanna jag kvar på skolan för vi sluta precis när rallyX skulle börja köra. Motorsport ska upplevas live trotts att det var svinkallt men älskar man det så står man ut med det oxå. 
Fast lördagen spendera jag i soffan så framför tv med rallyX så det var lite varmare. 
Grym final tyckte jag mycket spänning oxå. 

Så kom söndagen igen och jag kolla på en Rallycrossbil grym tyckte jag och kanske blir det min blivande klass 4a bil. Iaf hoppas jag på det :D

Tillbaka i skolan betyder tillbaka i arbetskläderna :D