/ Allmänt / Monstret / Rosa / Tävlingar /

Naket, svets, Vimmerbybilen och full på Loka!

Midsommar med min pojke, fulingen och Rosa. Ingen sprit utan fick ta och bli full på Loka istället! 

Dåligt med uppdateringa här jag vet men har inte riktigt haft tid att skriva något efter söndagens tävling och jag har inte haft tid att skruva heller. 
Man har ju sommarlov men jag tror att jag har jobbat bort det eller festat. Fast mest sovit bort de veckorna som har gått!

Varje jobbdag går jag upp kl 4. Lika så förra fredagen då jag åkte till jobbet sen efter jobb så åker man på student hos en polare. Vilket betyder en galen natt och vi gick och la oss runt 05. Vaken i 24timmar dessutom mådde man sjukt lilla. Första kommentaren man får av pappa när man kommer hem. Är du bakis. 
Om jag var, men slänga på sig garagekläderna och åka till garaget för att fixa det sista inför tävling. Bilen blev lastad och allt var klart. Hem för att få första natten med sömn, i min säng hade jag längtat till mer än allt annat 
Upp tidigt i söndags och vidare till grimslöv. Min absoluta favorit bana. 

Har aldrig varit så nervös uppe i grimslöv som då jag vet inte varför men jag gick ut i heat 1 och missade starten helt men samtidigt så får jag rakt spår men tittar inte åt sidan då någon precis blivit vänd i startsmällen och kommer rakt framför mig så jag trycker sönder hela bilen fronten och kylaren gick där med. Men jag sluta trea i det heatet. 

Aldrig har vägen till depån varit så lång, men innan jag hinner komma ut ur bilen är jag redan framme och slänger av huven för att se hur mycket det är inkört. Springer bak till personbilen hämtar alla verktyg jag vet jag behöver för att rikta front och byta kylare. Det är bara några få heat mellan men tack vare mamma, pappa, nicklas, Caroline, Oscar Hansen och Marcus Åberg så lyckades vi få ihop bilen. 
Resten av tävlingen fick jag klara mig själv, som både förare, mekaniker och hundvakt. Jag hann inte riktigt ladda om mellan heaten utan i andra hann jag precis upp innan mitt heat skulle rulla iväg. Men det är verkligen stort tack till de som hjälpte mig att fixa bilen och de som hjälpte mamma bort till ambulansen. 

Tredje heatet drog jag på mig livets andra svart flagg för att jag körde om utanför banan. Enda gången jag fått flagga när jag kört om där. Ska bli kul att se incar filmen sen eftersom jag inte har så mycket minne av det heatet. 

Men med den svartflaggan blev jag utanför final, men denna tävlingen bryr jag mig inte så mycket om det eftersom så mycket hände. 

Så jag tar nya andetag och laddar inför cupen i ripa om tre veckor! 

Så var spendera jag midsommar? Jo hela gårdagen la jag hemma i feber så blev inget skruvade annars skulle jag dratt på fest idag men planer ändras då jag sätter tävlingsbilarna före. Så när familjen åker till mormor drog jag ner till garaget började med att tvätta av monstret och konstatera var ska jag börjar. Nä vi strunta i honom för nästa vecka ska jag hämta nya fyrkantsprofiler hos Hagestig för min bil behöver en ny front. Då förstår ni hur hårt smällen tog under helgens tävling.  

Så jag körde ut min och plocka in nykomlingen i familjen vid namn fulingen. Ja han är ful det är därför han heter fulingen. Planen är att vi ska få ihop honom till Vimmerby och min önskan bli av med honom oxå! Men på lördagen efter den har gått någon final då vill säga. Den kan ju få någon ohatad stund iaf av mig. 

Men med en total black out på vad jag skulle göra på honom gick jag till färgskåpet och funderade på hur jag skulle måla bågen. 
Sen kom jag på att jag ska hålla Skåne teamt ifall den blir klar till Vimmerby. 
Gul och röd är bågen nu dessutom fixade jag en batterihållaren dock lite fel så får sätta om pinnarna på det då jag tog fel gängstav. Annars är det nog den snyggaste jag har gjort! Riktigt nöjd med den.

Jag har även påbörjat instrumentpanelen eftersom denna inte har originalet så får jag hitta en annan lösning som de flesta folkracebilar har. En vanligplåt med knappar. Men jag tycker det ser så tråkigt ut så jag tog och tänkte till i mitt Skåne team och snart så är hela bilen väl täckt i Skånes färger. Bild kommer när jag är helt klar med mina tankar.

Sen visste jag att snart blir jag hämtad och därför inte lönt att börjar på något nytt så jag städe lugnt undan och körde ut bilen. 

Jag brukar skriva väldigt mycket om grannarna till garaget idag när vi lämna hade alla utländska grannar samlats utanför och antagligen drogat en kille riktigt mycket för där stog en svart man helt naken och riktigt hög. Så idag har de gjort något ut över det vanliga om man ska säga så. Men både jag och pappa fick oss ett skratt. 

Nu ska jag snart sova för imorgon blir det Rosas tur att bli fixad hon ska ju köra nästa helg i Laholm med lille bror bakom ratten. Så där är lite att fixa på henne. 
Men ska även göra lite på fulingen och kanske lite på monstret men måste gymma imorgon oxå så det är första saken jag ska göra. 

Ha en go midsommar alla och ät lite mat för mig med för det har jag inte gjort i år eller ja det är ju samma mat tre gånger om året. 😘


Båge i skånefärger! 

Batterihållaren dock life fel så ska göra om lite på den men snygg ändå. 


Ja det var ett tag sedan jag skulle svetsa något seriöst men fyfan vad snygg det blev!