/ Allmänt / Monstret /

Trött på detta bilar ska låta!

Två ljuddämpare och bara 2db mindre... 
Nu ligger bilen på 101 går fortfarande inte igenom. Bygga om lite till denna gången får pappa hjälpa för detta håller inte. Ska inte få livets första riktiga svartflagg för att ljudet inte stämmer. 

Otroligt nog kändes bilen som en helt annan när jag testa första varvet. Där var annat coolare driv i honom och annat ljud precis som en V6a ska låta. 

Jo en dag ute så har jag nu bäddat ner mig i sängen. Först en heldag som posteringschef på skolan vi hjälpte 3orna när de hade bandag. Och sen direkt hem till min egna hemma bana. För att köra själv. 

Harley ökar och ökar han är duktig. Men någon som kommer synas på banorna runt om i folkracevärlden är Dennis Bondesson vilken kille Asså. En debutant som är vår nya Daniel Wall. Denna killen kommer bli en riktig Volvoförare. Har aldrig sett någon ratt Volvo så bra! Vill säga att köra som en sista årsjunior för första gången på bana och dessutom har han stortsätt bara kört på licenstagningen. Han kommer ta placeringar! Jag brukar inte vara rädd för nykomlingar men denna kille är speciell. Hoppas han kommer upp till junior så fort som möjligt. Kan bli riktigt kul detta. Säger det igen, grym kille som har Volvo i blodet! 

Nu blir det att skuva ihop bilen igen. 
Stötdämpare på höger sida ska bytas och avgassystemet ska ändras. Nya däck ska på och jag ska klara db testet! Lite dekaltrim får vi inte glömma! 

Man var ju posteringschef ;) och lagom mongo ;)