/ Allmänt /

Time to play!

Det är du och jag, min gläjde min lycka min skatt, min kärlek <3
 
Underbara fredag, jag är överlycklig och hoppas att min helg blir lika bra.
Jag älskar min skola, har verkigen kommit rätt. Det är så sjukt kul. Jag går ju på Ring Knutstorp ett program som heter TT - Tävlingstekninker. Kunde inte hitta någon bättre skola. Att bara jobba med tävlingsbilar i olika former. Riktigt grymt en grym vecka i verkligheten. Men efter lektionen med motorlära som vi hade idag så har jag börjat fatta det pappa har försökt förklarat. Var mycket lättare nu när min lärare Lars Mårtensson visade hur IKEA funka alltså 4 taktprincipen fungerade. (dieselmotor och ottomotor)
Nä nu blir det att plugga in allt om IKEA så det verkligen sitter.
IKEA är en förkorting så att man ska komma ihåg de 4 olika takterna.
Insugningstakten
Kompressionstakten
Expansionstakten
Avgastakten
= IKEA
 
Men oj vad skolan är intressann när det handlar om något man brinner för.
 
Men skoldagen tog slut och det gick vidare till mitt eget garage. Dags att lasta Monstret och packa bilen.
Asså jag tror Monstret börjar bli en tjej, och jag skyller på mamma för när hon körde honom under semesterracet fick mitt lilla Monster bli en tjej. Men det funkar inte för mig han är liksom mitt Monster men ju mer jag lär mig driva honom på rätt sätt ju snällare blir han. Men gladare blir jag när min lilla stjärna tar mig till en heat seger efter heat seger och till final efter final. Jag hoppas att vi sammarbetar imorgon oxå. Att han vill gå rent för mig. Det är hans första gång på hästvedabanan och med startnummer 302 ska jag och han visa vem som bestämmer där ute på banan.
Nu drar ju cupen igång igen så dags att hämta iaf 3 poäng för att ta över ledningen som bästa tjej. Men till final ska jag och det ska vara A-finalen. Jag har lovat mamma att inte slakta Monstret i Hästveda som jag gjorde med Snäckan och jag har lovat Anton att inte dansa med honom över hela banan. Se vilket löfte jag kan hålla.
Hoppas på bra starter med Monstret imorgon, men de börjar sitta bättre och bättre så vi tar väl och startar precis på 2000varv för att inte spinna eller om det regnar ca 1200varv. Sedan går det så fint så. Lägga i tvåan när framdäcken på grusen sedan har man bara full gas hela tiden.
 
Men Monstret är lastat och bilen är packad upp tidigt och sen är det dags, jag har ett tidigt startnummer och det är vad jag älskar. Först ut på bana och den är precis så som jag vill ha det.
 
Nu blir det att fixa det sista och men även ta ett träningspass. Kolla på någon film ikväll som jag brukar göra innan tävlingar för att somna på bästa sätt.