/ Allmänt /

Underkontroll iaf!

Undrar om han längtar att få komma ut på banan till våren? 

Tiden springer på och nu börjar säsongen dra igång! Folkracebilarna är snart klara och jag jobbar på förfullt att få ekonomin att räcka till så rallycross bilen kan bli körduglig. 

3/7 är det dags att gå ut på banan igen! 
Hemmabanan och allt! Har lite fixa på min bil som ska göras i helgen, trodde jag var klar men nej den kändes konstig när man väl skulle starta den igen. 

Till rallycrossbilen är bågen beställd sen så börjar det roliga arbetet med instumentpanel som ska byggas och allt ska fixas. 
Idag har jag fått ny energi och kanske har jag några nya partners på ingång. Imorgon åker jag på ett möte i Malmö sen får vi se hur resten blir. 

Nästa vecka börjar praktiken och jag är taggad på att lära mig något nytt. Motorer är det som ska byggas och nu är det på helt annan nivå än de motorerna jag har hållt på med innan! Ska bli skönt att komma bort från skolans verkstad och byta miljö för några veckor så att säga.

Trotts att det är lågsäsong nu med motorsport är det nu allt händer man planerar, ändrar och justerar.
Om två veckor åker jag upp till Ronneby med resten av Södra BF:s ungdomsgrupp och ska hålla en helg med trevligheter och lärorika kurser för ungdomar inom de olika motorsporterna. Ser fram emot detta eftersom vi har jobbat hårt med detta och bildat en ny ungdomsgrupp för södra då det inte har varit någon på något år.

Det var lite om livet just nu! Hoppas ni följer mig både på 
Facebook - Natha's Motorsport 
Hemsidan - Nathasmotorsport.se

En blivande stjärna och gammal stjärna!