/ Allmänt /

En vinterförvarad och nästa byggs!

Med folkrace i fokus!
Under hela denna säsong fick jag chansen till att lära känna en helt underbar fotograf, eller inte bara en fotograf utan en riktigt konstnär. I fredags fick jag en film av honom. Då har har klippt ihop alla mina intervjuer under året och lagt lite bilder till det. Kan säga det gjorde min fredag, bästa sättet att tagga upp inför tävlingen jag körde i Lördags.
http://www.sydsvenskan.se/webb-tv/webb-tv-skane/tv-karlek-som-aldrig-rostar/
Kolla denna länken om ni inte redan har, här är filmen han gjorde till mig.
I Lördags fick jag det underbara reportaget. Då jag tidigare hade haft intervju på skolan med Heidi. Kan inte säga annat än att läsa det precis innan tävlingen var det bästa jag har gjort. En obeskrivlig känsla.
Att jag har fått denna möjligheten är jag grymt glad över, och allt började i Helsingborg första tävlingen. Den mest speciella tävlingen eller dagen överhuvudtaget jag har haft under året. Hände mycket Lars dök upp den tävlingen, min första rullning, min första kram från en person jag verkligen tycker om hehe. En dag jag var på väg att svimma på oxå. Ja ibland så kan man minnas mer än det bästa.
I Lördags kom det. Jag blir så glad så fort jag kollar upp på min vägg, där hänger det och glädjen som sprids genom kroppen varje gång man läser är helt obeskrivlig.
http://www.sydsvenskan.se/sport/karlek-som-aldrig-rostar/
Här är reportaget oxå, kan inte tacka nog för denna möjligheten!
 
Förra vecka var jag oxå med i Lokaltidningen stora delar av Skåne. Jag blev nominerad till ett sprotstipendium. Det är 35 stycken varje år som får möjigheten, och i Januari kommer jag åka på en gala då det är dags att se om man blir topp tre. Vilket innebär stipendium. Men även om jag inte får det kommer jag vara grymt nörjd för har ändå kommit så långt det är liksom flera 1000 som nomineras med bara 35 som går vidare att vara en av dem är jag grymt glad över.
 
Men även imorgon kommer jag antagligen vara med i någon ny tidning som jag inte riktigt vet vad den heter, men förra torsdagen gjorde man en intevju med Linn som reportern heter. Lite mer annorlunda intevju då jag skulle dra lite lappar och svara på frågorna. Så detta kan bli grymt kul att läsa.
 
Nu är det lov och mitt mål med detta lov är att jag ska bygga front på Kombin. Så jag kan äntligen säga att bygget är igång igen.
Men under gårdagen då jag var i garaget så skruvade vi ut stol och bälte från Monstret dags för vinterförvaring av honom i lite mer än en månad. Får väl se vill ju köra lucia, men om det blir med Monstret eller någon annans bil vet jag inte. Men han står vinterförvarad nu iaf. När vi var ute i Uffes garage passa jag på att kolla till mina älsklingar, snart ska dem oxå bli folkrace bilar. Bara kombin som ska bli klar först. Men jag passade även på att sörja Milan lite, då jag ställde mig och kollade på alla som lagt blommor och tänt ljus för honom, var även tvungen att gå ett varv runt hans finaste ägodel en bil som jag tycker väldigt mycket om hans Mazda. Massa underbara minnen kom upp och jag blev på något sätt lättad. Som att någon la en hand på min axel och sa till mig, det är bra nu.
 
Att vara i garaget idag var så skönt, en tystnad för mig själv. Det var länge sedan nu, länge sedan jag fick bygga. Den senaste tiden har det bara varit att rikta och måla. Nu fick jag äntligen skruva. Började men att bårra hål så nu sitter bakluckan fast, med nya stroppar och fästen, är bakluckan nästan klar, måste skaffa fler stroppar så man kan sätta dit den sista. Fortsatte med att förbereda så att vi kan bygga fronten senare i veckan. 
efter problemet med att jag inte vista hur man byter kapskivan på vinkelslipen blev rätt snabbt löst med hjälp av alla på fb. Jag lyckades och kunde kapa till alla bitar.  Tack alla för hjälpen inte lätt att vara själv i garaget och ska byta kapskiva för första gången själv.
 
Nu är man hemma och snart iväg igen dags för ett gympass. Måste bygga upp styrkan ju.
 
 
Mina snyggingar, vad skulle jag gjort utan bilar. Eller vem hade jag varit då?
 
 Mister Monster är vinterförvarad i någon månad!
 
Älskade bilar, ni är dem finaste <3

 
 Klart och bygget i full gång igen <3