/ Allmänt /

Hårt och intensivt!

Man ska lära dig av sina misstag? 
Idag känner jag mig som en vampyr som är ute i dagsljus. 

Spendera helgen med killen och börja lördagsmorgonen på skroten för att plocka en ruta. Jag önskar att våra Audi rutor kunde vara lika lätta som en golfruta. I vanliga fall brukar det ta flera timmar och plocka en ruta och vi får alltid en spricka rakt över ändå. Men en golfruta skär man tydligen bara bort listen sen är den ute.. Dessutom hel.
AudiTyskarna borde ha tänkt till lite innan de limmade våra rutor. Fast Audityskarna tänkte nog inte att man skulle kvadda rutor i folkrace. 
Efter fem minuter hade vi rutan och kunde åka till garaget.

Jajo det verkar bli att ratta Celica i ngk, lagom nervöst men äntligen får man testa en ny bil. 
Dock har ju Filip rullat med denna hans senaste tävling så det var lite att göra. Igår var första gången jag svetsa med annan gas kändes helt ovanligt. Så riktigt illa var det, men det sitter där om inget annat. Så nu är iaf bakänden klar. 
Sen det här med att svetsa utan hjälm ska jag inte göra om. 
Det gör ont och man ser helt förstörd ut, ögonen bara rinner och det svider. Dessutom ser man ju inget heller, men filips föräldrar är helt underbara som hjälper en när man inte vet vad man ska göra. Fick panodil och en kall handuk riktigt skönt och man kunde sova. Blev bättre på morgonen men det kändes fortfarande. Men inte så farlig. Bara väldigt ljuskänslig. Vidare till garaget då verken jag eller Filip hade lust och ork så jag städade bilen från glassliptter och Filip fixa lite med nya rutan. 
Men lite bättre blev det. Fortfarande saker kvar att göra men nu är man på g hem till Skåneland igen och kan inte hjälpa Filip längre. En helg gå fort. 

Pappa tävla i Hästveda i helgen och jag fick det goda beskedet att bilen inte behövs fixas mer än att tvättas inför nästa tävling med den då det verkar vara Harley som ska köra i Helsingborg när jag och pappa åker upp till ngk. 
Men nästa helg ska jag vara hemma och hälsa på Milan vid graven för att nu har det gått ett år sedan han försvann från oss. Min älskade storebror. Lär ju inte vara världens lyckligaste person så 
tänkte passa på att fixa lite bilar då måste skrota ner ena donatorn så den kommer iväg till skroten. Sen tänkte jag göra klart monstret för jag vill köra grimslöv helgen efter ngk. Är ju ändå min favoritbana. 
Lite smått planerat men får väl se. Måste hitta något att göra i skolan imorgon, tidigare har jag tagit med mig ventiler och kolvar för att ha något att göra men nu är det klart så finns inget att göra längre.. Och som vanligt idiotförklara mina lärare mig när jag skulle få alla kolvar och vevstakar väga exakt samma men jag hade något att göra och jag tycker ju om att skruva med motorer. 

Imorgon fortsätter även företagsletandet så att rallycrossen kommer igång till nästa år. Telefonräkningen blir bara dyrare och dyrare men pappa betalar det så tar jag rallycrossen. 

Livet inom motorsporten är krävande intensivt men det bästa jag vet! 


Inga bilder idag för blogg appen bråkar 
:( :(