/ Allmänt / Monstret /

Många tävlingar kort tid!

Grimslöv, Laholm, Ripa, Vimmerby.
Det börjar bli tight men jag ska göra klart alla bilar! 

Nu är min kropp utmattad och härligt glad, längesedan denna känslan fanns men sen så var det oxå längesedan man gymmade. Och där börja jag dagen på gymmet. Blev bara en timme men oj vad skönt det var! Det behövdes! Måste skärpa mig på träningen nu, ska dit imorgon igen. Sen inte bara gym utan jag fick även massage! Och kroppen blev så rörlig och ryggen kändes bättre, trots att jag inte har lika ont i nacke och rygg längre men lite känner man alltid av. Mycket kan man träna bort med lite vilja och det tycker jag att jag har kämpat med nu. Även om jag inte kan träna så mycket nacke och rygg så gör jag det minst en gång i veckan i en kvart för annars kan jag inte röra mig förrän tre dagar efter. Känslig nacke ja, men det går framåt. Bättre än bara kunna göra en övning sen så var nacken körd. 

Så efter gym och massagen drog jag till frisören och äntligen försvann håret! Ren lycka det med. Var så trött på det. 
Så nu kunde inte dagen bli bättre eller jo en promenad ner till garaget och fixa det sista på bilen så jag kan träna på måndag. Ny ruta betyder oxå backspegeln på rätt plats!!! Kylaren är  kopplad så nu kan jag träna men inför tävling måste jag måla, byta till tävlingsdäck och byta bränsleslangen. Lite fix men det får duga inte tävling förrän den 15de vilket fall som helst. 

Konstatera att det var extremt stökigt i garaget så tog ett ryck och sotera alla saker, reservdelar fick åka hem och ner i källaren så nu är där undan plockat tills tävlingen kommer då man ska ta fram alla saker igen, hehe. 

Inte bara ett pass i garaget idag utan två! Efter vi hade varit hemma och käkat drog jag och pappa ner i garaget och började på den ena Vimmerby bilen vid namn fulingen. Den får nämligen båge i nästa vecka. Så nu börjar Vimmerby projekten gå igång oxå. 
Kanske bra det för med 38 dagar kvar är det rätt illa. 

Imorgon blir det som sagt bara gymmet för min del sen fyller min gamla mormor 90år så vi ska fira henne. Rätt lugn söndag men det får väl gå det med 😄