/ Allmänt /

SVAR - FRÅGESTUNDEN

Tatueringen i svartvit
 
Så nu är frågestunden över och frågona om tatueringen bara väller in. Både från anonyma och personer jag vet vilka dem är. Men sen har jag fått andra frågor oxå.
 
Men eftersom mest frågor kom från tatueringen så börjar vi väl där.
 
Hur kom det sig att det just blev tatueringen ?
- Jag valde mellan denna och en annan men saken är den jag kan inte göra något på min kropp som jag inte hade ett helt färdigt motiv av.  Kolvarna och texten har jag tänkt på i nästan ett år och jag viste precis var jag ville ha den. Men även hur. Den dagen jag vet hur jag vill föra den andra och var så ska jag själv klart tatuera in minnet av min bror.
 
Får du mycket hat pga av din tatuering?
- Jo jag har väl fått en del, men liksom den är på min kropp och det är en sak som betyder mycket för mig. Den visar min historia den är helt enkelt ett ritat minne av stora delar av mitt liv. Men det mesta hatet jag har fått är från tjejer i min ålder som inte får göra en tatuering förrän dem är 18. Visst jag är 16 men jag frågade mamma och pappa och så fick jag. Mamma satt ju med hela tiden. Hjälpte mig och boka tid och allt. Sen kan jag inte säga att hela av min släkt gillar den heller, men varför ska jag bry mig om någon som tycker den är hemsk liksom den är på min kropp vill man inte se den kolla inte. 
 
 
tur du tyckte om din tatuering för de är du väldigt ensam om att göra!
- Tror inte jag är ensam om det, nej, men jag är nöjd över den och jag bryr mig inte om andra tycker den är hemsk. Hade inte tänkt ta bort den för någon inte gillar den.
 
Gjorde det ont, för den är verkligen skit snygg!
-Haha ja ont gjorde den, men inte så ont så att man skulle börja gråta eller så. Värre än en svetsloppa i skon måste ju sägas. Tack, jag är riktigt nöjd, får se om några år kanske jag bygger ut den. 
 
Hur lång tid tog det?
-Det tog ca 4 timmar. Men säger bara det att de sista 20minuterna var helt klart värst.
 
Hur känns det nu dagen efter.
- Jo jag är rätt öm i ryggraden och det är hemskt att ta på sig jackan måste tilläggas, dock har jag blivit beordrad att ha plast över den i 4a dagar och någon salva. Kan säga det är rätt skönt även om det prasslar när man går. Sen har jag en mamma som tvättar den morogon och kväll lägger nytt plast och fixar den ocg det är nog värst för det gör ont om någon tar på den men det måste göras. Så öm är man.
 
Hur gick det med killarna i klassen idag?
- Jo konsigt nog väldigt bra, var dock på min vakt ville inte att någon ska smälla till en på ryggen när man är så öm. Lyckades till och med att inte få en ända snöboll på mig oxå :D
 
Är du och max inte bästa vänner längre? :(
- Nej inte bästa vänner och just nu vet jag inte vad vi är. Vi har typ bråkat lite men det var en vecka sedan nu, jag saknar honom det gör jag men jag måste säga att även alla gånger jag har tänkt på honom så har det varit väldigt skönt att ta en paus. Jag tror detta var precis det vi behövde. Från att snacka 24/7 så är vissa stunder bra utan ändå. Ta det nu inte som att jag inte älskar honom längre, jo det göra jag verkligen finns ingen finare kille än honom. Jag har lyckast tänka på annat. Finns inget mer jag saknar nu än att höra hans röst i mobilen när han säger Hej hjärtat. Den är så mjuk och härlig.
 
Har du kille?
- Nej det har jag inte. Men kommer nog snart ;)
 
Är det inte svårt att gå i en klass med bara killar?
- Asså vissa killar är extremt jobbiga det kan jag säga, men ibland är dem helt underbara oxå :P
 
Hur går det med bilbyggandet
- Jodå Pez är i full gång när jag väl kan, och Rosa ska diffas, fixa avgassystem och bygga stolsunderede sen är hon nästan klar. Snart kommer 80an hem och den ska renoveras.
 
Jag tackar för alla frågor snart kommer nya inlägg om bilbyggandet :D