/ Allmänt /

Ready and fit for fight!

En trött och hemskt utmattad tjej skriver detta inlägget idag.
Men så otroligt skönt ändå.

Tog första och sista skoldagen för denna veckan idag, ledig imorgon. Bara för att jag skulle lämna in ett papper så jag kan åka till Liseberg på Måndag vilket kommer bli grymt kul.
Nä men morgonen började helt underbart, sms från fina vänner som gjorde att man blev jätteglad. Bara att se deras namn på telefonen när den lös upp var härligt. Tur att man får träffa er i helgen. Saknat er så sjukt mycket.
 
Morgonen fortsatte och jag cyklade jätteglad till skolan för dagen var prefekt, det är ca 5km till skolan men vad gör det hällre cykla än att ta bussen. Det är ju härligt. Kom innanför dörren och fick höra att betygen från de olika kurserna som vi läst under terminen fanns inne på edsen. (Eds ett ställe där vi kollar våra beyg istället för att få det på papper). Ja dagen fortsatte, gryma betyg oxå.
Fick C i Svenska på min dystopi. (En novell skriven in i framtiden)
Fick C i Geografi och Samhällskunskap.
Fick även C i musiken då vi har spelat in en egen låt som vi gjort både text och musik till själva.
Men bäst av allt jag blev godkänd i Matte. Det var min stora skräck.
 
Cyklade hem 5km där oxå. Då kom det jag längtade efter hela veckan. Jag skulle till stallet för första gången sedan januari. Lycklig var jag. Att äntligen få sitta upp, eller bara det här med att sköta hästarna. Men man kände sig bra dum när man kom fram till att man hade saknat att mocka boxen. Men det är något speciellt när man står där och alla tankar bara går igenom huvudet. Jag kom fram till att man kanske inte ska köra grimslövs första tävling nästa år, fast det blir ju svårt att hålla sig ifrån, men när jag stod där i boxen så kom jag och tänka på min första tävling i grimslöv då bilen dog i första heatet på startplattan. Då kan vi ta första grimslöv tävlingen i år, då jag kommer av startplattan men får inte i tvåan. Så jag släpper allt och för att få i den så tog jag båda händerna på växelspaken. Men vad gjorde det jag sluta faktiskt 1a i det heatet. Men det är sånt jag hinner att fundera på när jag står där och mockar. Dessutom tog jag en lång härlig ridtur. Underbart att sitta upp på hästryggen igen. Härlig känsla att vara tillbaka i sadlen. Älskar att var tillbaka. Men vet inte riktigt jag och fjonkan kommer inte överrens, hur mycket man än försköker. Men var iaf kul att sitta upp igen.

Cyklade både till och från stallet och det är ca 7km enkel sträcka plan väg.  Lagom trött när jag kom hem. Att både rida och cykla ja det tog på krafterna.
Käkade lite men dagen slutade inte där. Jag cyklade ner till garaget, ca 8km dit och där höll pappa på att fixa moterfästen på bilen. Ja motorn sitter ganska löst när två var helt sönder och två lösa. Men pappa är underbar och fixar det till mig. Jag passade på att kolla lite vad han gjorde man vet ju inte om man måste göra det igen. Men så städade jag bilen, och jag är som jag är och torkade av instumentpanelen oxå från allt damm. Så fin blev lilla snäckan när jag hade fixat namn på bilen oxå.
Jag lämnade pappa i garaget då han kunde fixa motorfästena själv.
Cyklade hem och det gick långsamt mjölksyra i benen och uppförsbacke hela tiden men 8km till avklarade.
Nu är jag trött. Starta en film och sen sova är tanken nu. En runda ut till stallet imorgon förmiddag och sedan hem och packa allt till ripa. Jag åker upp imorgon och Pappa kommer på lördagmorgonen med min bil då oxå så klart.
Vet inte om jag är taggad eller inte men imorgon ska jag nog gå banan en liten runda för att kunna sova med den i huvundet för att sedan snacka taktik med pappa när jag går den några gånger till.
På lördag ska jag köra snäckan första gången på bana efter att jag rulla med henne det är nog det som är mest nervöst för men hon är en ängel så ska gå bra.
 
Redo för fight, nu kör vi. Älskar livet just nu.