/ Rosa /

Droger och trötthet!

Här skruvas det och blir snyggt, snart är Kombin Rosa klar. 

Efter två dagar till i garaget var man trött. Under gårdagen gymmade jag innan och tog en promenad från gymmet till garaget lika så idag. Men idag var jag så trött så när jag kom dit kl halv 12 ville min kropp inte göra något så åkte med mamma hem. Jag duscha åt och somnade. Sedan fick det bli ett pass nu på kvällen istället. 
 
Igår var jag så trött så jag orkade inte blogga. Men jag hade iaf klarat två pass i det där garaget. Så igår la jag all tid på svetsning och byggde klart hela fronten. Gjorde till och med klart huven så att den ligger på plats. Kände mig riktigt duktig igår. Eftersom jag älskar att svetsa så är det extra kul. 
 
Som sagt jag tog gymmet idag och sedan garaget men orkade inte med så tog ett pass nu ikväll istället när jag sovit ut. Saken är liksom den ju fortare jag blir klar med kombin. Ju fortare får jag hem min 2.6a ja 80an som ska ha ny motor ska oxå göras. Men jag vill framför allt börja bygga på min 2.6a. 
Kvälls passet la jag på det jag hatar mest av allt EL. Tycker det är så tråkigt klippa, skarva och klämma. Så tråkigt men nu är iaf bromsljusen monterade. Hoppas bara att den funkar när vi, nä jag menar när pappa har kopplat all el och vi kan starta den, annars blir det kolla upp vilken sladd som inte har någon kontakt. 
 
Det är inte mycket kvar på listan längre men det tar sin tid. Tänkte se om jag kunde göra något imorgon trots att lyften är upptagen. Där kommer säkert med på listan som jag inte vet än men det får pappa säga. Men imorgon då ska jag inte till något gym, min kropp måste typ vila. Eller ja garaget får den stå ut med fast är väldigt sugen på ett kvällspass imorgon men vi får se. 
Liksom på tisdag kommer jag inte vara i garaget åker till min bästa vän och firar nyår där uppe i stället. 
 
Jo förresten jag måste erkänna detta är den absolut bästa drogen du kan ha i garaget när du inte kommer på vad du ska göra. Smakar gott och en bra paus. Men ät inte om du inte tränar bort det. Då kommer det synas efter ett tag att man håller på med droger. Fast detta är en sån drog som man bara tar när man behöver hjälp i garaget. Inte annars för då stannar du upp för mycket och tappar tid på det arbetet du gör!

Måste ju även visa den snygga fronten för er som inte sett den på fb så är man riktigt kunglig ibland! 

Och självklart en bild på dagens arbetet det är ju livsviktigt!  Nä inte jag som måla ville ha en annan färg annars :/