/ Allmänt / Monstret /

Älskade 1åring och sol som betyder bikini!

Sommardagarna fortsätter, igår leta jag fram mina folkraceshorts och linne och allt annat. Värmen är här! 
När värmen är här så betyder det att man gärna fixar bilen. Stå ute och tvätta och sedan rikta. Livet med bilar innebär att man inte kan ligga en dag på balkongen och lata sig utan man måste skruva. Därför missar man inte en solchans. 

Med nya grannar så har man ny publik. Inte för att vara den som ska vara den. Men har babbar aldrig sätt en tjej i shorts som tvättar sin bil eller som riktar upp bilen. Det var tydligen något nytt. Sen finns de andra grannarna som har varit med i två år typ. De säger bara, jasså sommar igen.
Ja det händer något nytt varje dag i det där garaget. Undra va de ska säga idag för snart ska jag först till gymmet och sen vidare till garaget. Byta oljan och sen måla. Snart är min pojke klar för tävlingen på torsdag. Längtar så. Åker upp redan på onsdag för att ta del av Karlskronas underbara Valborg. 

Jag säger som min svenska granne nere i garaget, han är en sliten 1åring. Iaf ett år som folkracebil fyller han på måndag. 
Annars blir han 20 i år. Men så många segra han har tagit mig till så förstår jag. Och detta året har inte varit det bästa. Men kanske får det vändning på torsdag. Sen är det tävling på lördag oxå. Och då ska man spöa brossan. Han som varit så kaxig ska köra sin första juniortävling. 
Ska försöka att inte kvadda bilen för mycket på torsdag för kanske ska dela bil med Josefin då. Men vi får se. Kvaddar jag för mycket kan jag inte dela men jag har eventuellt skaffat en reservbil. Vi får se. Så köra Helsingborg ska jag! 

Nu ska jag göra mig redo för gym, länge sedan jag kunde gå på mitt favorit pass. Dumt att ha det på lördagar men det fixar jag iaf. Nu efter två månader sen sist jag träna på en lördagmorgon. Men äntligen är det dags igen. Dra vidare ner till garaget och skruva ihop min pojke. Sen kanske träffa en polare i kväll. 

Gott med helg men måste lägga lite på plugget oxå, nationella prov på tisdag både svenska muntligt och engelska skriftligt. Men det tar vi imorgon, så skönt att jag bara har två dagar i skolan denna veckan. Kanske häst på onsdag innan vi åker till Karlskrona. Har tagit ut min kompdag på onsdag så jag kan åka och tävla. 

Nu börjar det roliga projektet med motorn jag har på skolan. Jag ska bara ta ut vevaxeln sen så börja renoveringen. Men att ha motorn där är riktigt roligt den kan nog bli riktigt bra till slut!