/ Allmänt / Monstret /

Framgång i företaget, trotsar alla motgångar!



Syvläraren på skolan tyckte det var en dum ide' att driva ett eget företag samtidigt som man går i skolan, "du kommer aldrig hinna med alla studier" när jag sedan svara att jag läser vidare för att lyckas i mitt liv och det vet jag om att jag kommer göra så blev hon tyst. 
 
Idag har dagen med stort D kommit. Jag Natha Petersson ska göra livets första föreläsning. Eller snarare testföreläsning. Men den räknas den med. I mitt företag Natha's Motorsport har jag utlovat föreläsningar och för att vara extra förberedd när man kommer ut till de första företagen som vill ha en gästföreläsning så börjar jag idag med att testa den på ett gäng 7:or. Själv klart har jag anpassat föreläsningen för dem.  

Jag älskar marknadsföring och det är grymt kul att jobba och bygga upp ett företag just för att hålla koll på min motorsportskarriär. 

Så nu kör vi en kort skoldag och sedan vidare till kunskapsskolan! Men inte bara det mina garagekläder är oxå packade. Dags att börja på luciabilen. Har lovat Oscar en bra framvagn så man ska ju göra allt. Känns som helgen börjar på bästa sätt! 
Så godmorgon alla och fortsätt ha en grym dag. Det ska iaf jag! ✌️

Gammal bild jag vet men man kan ju alltid drömma bort till sommar och alla tävlingar!