/ Allmänt / Monstret / Tävlingar /

Oro, komp-prov, nergången motor? Eller?

 
3A i Afinal :D
 
Kvällens tävling jag hur gick kvällens tävlingsträning? Jag känner mig redo för 3-dagars men kanske inte bilen vi får se efter analys av film.
Första heatet, sluta jag tvåa efter jagat en Volvo framför mig som själv gjorde misstaget att åka ut. Sen la jag bara på min plats hade inte en chans att komma i fatt Oscar så jag körde mitt eget en andra plats funkar för att komma till final. 
 
Innan tävlingen så hade jag haft snacka med min bästa coach Oscar Hansen. Han skratta nog mest åt mig men ändå jag var jättenervös. 
Så heat två var det vinst som gällde, tyckte synd om Anton som tydligen rulla i första då jag skulle möta honom en av mina favoriter att möta på banan. Jag gick dock och sa i mitt huvud detta blir en heat seger och lika så går jag ut i andra heatet och tar en klockren heat seger och får mer och mer avstånd bakåt till de andra. 
 
Tvåa in i final och jag missar staten helt, fyra ut och jag börjar jaga, tappar mer och mer avstånd till bondesson men precis innan mål så ser jag hur den "gröna" Saaben stannar men jag missar alla växlar men jag kommer in i mål som 3a iaf. 
 
När a finalen väl var över såg jag hur min bli grät svarta tårar.. Eventuellt motorras tänkte vi. 
 
Pappa tog kompprov imorse och motorn var helt perfekt oljan visa sig vara servoslang som hade släppt och blandat sig med smutts nu hem och kolla på film för att se om vi hittar något annat fel på motorn?
 
Efter taktiksnack så tagga man bara om för en final!