/ Allmänt /

Valborg i Karlskrona = kommer bli grymt

 
 
Nu är man trött, riktigt trött så snart sover man det är så att hjärnan inte vill tänka och då är det illa.
Men tänkte ändå försöka berätta lite om dagen.
Skoldagen gick snabbt och sedan var det hem för att byta om till garage kläder. Men när jag öppande dörren fick jag se vid mina fötter att där la ett brev som var till mig. Jag tog in det öppnade och ut rammla 4 stycken fribiljetter till STCC nu på Fredag eller Lördag vilket jag vill bara att välja. Jag funderar på att ta det på fredag för på lördag är det folkrace i hästveda och jag har lovat att vara där för att träffa mina fina vänner och det vill jag verkligen göra. Men en glad tjej har iaf fått fribiljetter och vet knappt om hon ska använd de, men har ju en tid att tänka. 
 
Iaf åkte på lite ärende först tanka upp bensin dunken sedan till blitema köpa något medel. Vidare och hämta släpet och sist till garaget men vi han lasta upp sedan drog vi hem igen för mamma hade tvättstugan idag. Tömde den och åkte och handlade.
Vi hade folkrace bilen där bak på släpet och jag tycker det är lika roligt varje gång man lämnar garaget att åka med den där bak och rakt igenom hela stan. Alltid lika kul hur folk reagerar och ser deras minner. Ja jag är lätt underhållen.
Jo höll nästa på att glömma, igår kväll kom snäckans räddning hem. Till garaget.  Men idag för att kunna lasta monstret var vi tungna att flytta på donatorn. Asså den nya audin.
Jag fick flytta den, vilken härlig bil att köra. bara älska den, växlingen och allt. Jag kommer verkligen ta växlelådan på den det är ett måste för den var perfekt. Asså den var så lätt att hantera. Riktigt juvlig.  Så passade på att ta ett varv på asfalten mest bara för att vända men oj vilken härlig bil.
 
Jaja vi lastade handlade och lite sånt, sedan ner till garaget igen. Började packa bilen. Verktyg, däck ruta och mycket mer skulle med. Men allt är packat nu. Jag har även packat mina folkrace kläder och meck kläder, nu återstår sov saker men det tar jag imorgon. Men annars är allt packat. Känns otroligt härligt att det äntligen är dags men oxå extremt konstigt att packa två dagar innan jag ska köra tävlingen. Men jag åker ju faktiskt efter skolan imorgon.
 
Men nu ligger man här i sin säng och ska snart stänga datan och sova, lång dag imorgon men ska träffa vänner så det gör inget sedan en hel dag med folkrace vad klagar man på.
Japp nu har jag inget mer att tilllägga utom...
Godnatt sovgott alla så ses vi i Karlskrona iaf några, ni andra ha en underbar valborg och drick för mig med.
:P
Natti Natti <3 puss och kram!